Bereik uw klanten met een online nieuwsbrief

Met een online nieuwsbrief kunt u op een betaalbare manier veel klanten bereiken. Mensen vinden het prettig om via een duidelijk en herkenbare nieuwsbrief op de hoogte te blijven van uw aanbiedingen en bedrijfsactiviteiten.

Iedereen die regelmatig nieuws, aanbiedingen of informatie heeft voor zijn klanten en een mailbestand heeft opgebouwd kan eenvoudig een digitale nieuwsbrief makkelijk verspreiden. Een online nieuwsbrief is voordeliger dan een papieren mailing, en u kunt er zo vaak gebruik van maken als u zelf wilt! Met CMS kunt u zelf nieuwsbrieven aanpassen en versturen. Onze collega's van Goldies Online kunnen dit prima voor u verzorgen.

onlinenieuwsbrief

De voordelen van Goldies Online:
✓ Onze professionele collega's voor online nieuwsbrieven.
✓ Realisatie 7-9 werkdagen, in overleg.
✓ Prijzen zijn excl. btw.
✓ Uw website is responsive en Google vriendelijk.
✓ Diversen voorbeeldsites.
✓ Bel: 0651750098 en een afspraak is zo gemaakt!

logo goldiesonline

onzevoordelen

Goldies Office levert diensten voor het MKB en particulieren. U kunt bij ons echter niet terecht voor eenvoudig kopieerwerk zoals o.a. vouchers, tickets, gemeente-, rekeningsafschriften, formuliertjes e.d. Dit verstoort helaas ons productieproces en lopende orders. Wij willen u dan ook vooraf adviseren om voor kleinschalig printwerk naar een andere dichtbijzijnde printshop als ‚Koppie Koppie of Copy & Co te gaan. Wellicht kunt u ook terecht bij een AH in de buurt. Om teleurstelling te voorkomen vraagt u anders vooraf even naar de mogelijkheden.


T: 040 293 00 56.

Al onze prijzen zijn exclusief BTW.