Etiketten-EindhovenFlyers-EindhovenFolderzigzag-drukwerkFolders-Eindhoven

Briefpapier-drukwerkDeurhangers-drukwerkFolder-drukwerkMagazine-drukwerk

Bouw aan vertrouwen en loyaliteit met Facebook op uw website

Met deze social media tool kun je op een mooie manier je 'facebook wall' en 'likes' opnemen in je website. Geef fans een eigen podium op uw website en laat zien dat u in contact staat met klanten.

Een fan op Facebook is iemand die regelmatig reageert op jouw berichten en die jouw acties en foto's deelt met zijn vrienden. Facebook is een zeer interessante social media activiteit dat 'mond-tot-mond reclame' voor je bedrijf creeert. Alleen met een veel groter bereik. Dus laat zien dat je sociaal bent. Onze collega's van Goldies Online zijn dan ook professionals op dit terrein.

facebookmarketing

De voordelen van Goldies Online:
✓ Onze professionele collega's voor social media.
✓ Realisatie 7-9 werkdagen.
✓ Prijzen zijn excl. btw.
✓ Facebook is Google vriendelijk.
✓ Voor diverse voorbeelden zie de goldiesonline.nl
✓ Bel: 0651750098 en een afspraak is zo gemaakt!

logo goldiesonline

 

onzevoordelen

Goldies Office levert diensten voor het MKB en particulieren. U kunt bij ons echter niet terecht voor eenvoudig kopieerwerk zoals o.a. vouchers, tickets, gemeente-, rekeningsafschriften, formuliertjes e.d. Dit verstoort helaas ons productieproces en lopende orders. Wij willen u dan ook vooraf adviseren om voor kleinschalig printwerk naar een andere dichtbijzijnde printshop als ‚Koppie Koppie of Copy & Co te gaan. Wellicht kunt u ook terecht bij een AH in de buurt. Om teleurstelling te voorkomen vraagt u anders vooraf even naar de mogelijkheden.


T: 040 293 00 56.

Al onze prijzen zijn exclusief BTW.