Flyer-drukwerkFolder-drukwerkPoster-drukwerkPosterXL-XLprint

Een basic webshop in Wordpress regelt u al
vanaf € 1.495,-

Goldies Online is onze online afdeling gespecialiseerd in E-commerce en het realiseren van krachtige webshops. Want een betaalbaar en professionele webshop bouwen wij op basis van de meest populaire webshopmodules binnen Wordpress. Ideaal voor webshops tot maximaal 75-100 artikelen.

Met onze uitgebreide kennis van online verkoop krijgt u een ijzersterke webshop waarmee u zeker uw klanten weet te binden. Uniek, modern, strak, vol beleving en gericht op uw doelgroep. Onze collega's van Goldies Online verzorgen dan ook fantastische professionele oplossingen.

responsivewebshop

De voordelen van Goldies Online:
✓ Onze professionele collega's voor uw webshop.
✓ Realisatie website 4-5 wkn.
✓ Prijzen zijn excl. btw.
✓ Uw webshop is responsive, wordt in Wordpress gebouwd en is Google vriendelijk.
✓ Voor diverse voorbeelden zie de goldiesonline.nl
✓ Bel: 0651750098 en een afspraak is zo gemaakt!

logo goldiesonline

 

onzevoordelen

Goldies Office levert diensten voor het MKB en particulieren. U kunt bij ons echter niet terecht voor eenvoudig kopieerwerk zoals o.a. vouchers, tickets, gemeente-, rekeningsafschriften, formuliertjes e.d. Dit verstoort helaas ons productieproces en lopende orders. Wij willen u dan ook vooraf adviseren om voor kleinschalig printwerk naar een andere dichtbijzijnde printshop als ‚Koppie Koppie of Copy & Co te gaan. Wellicht kunt u ook terecht bij een AH in de buurt. Om teleurstelling te voorkomen vraagt u anders vooraf even naar de mogelijkheden.


T: 040 293 00 56.

Al onze prijzen zijn exclusief BTW.