Flyer-drukwerkGeboortekaart-EindhovenVerjaardagskaartje-EindhovenCanvasdoek-Eindhoven

Een Magento webshop voor uw online verkoop!

De omzet van Nederlandse webwinkels groeit sterk in tegenstelling tot traditionele winkels. Dit is een wereldwijde trend die zich de komende jaren verder zal ontwikkelen. Online aankopen doen wordt steeds normaler naast de gewone winkel.

Goldies Online is onze afdeling voor online oplossingen. Wij ontwikkelen webshops op het grootste en meest bekende webshop systeem ter wereld: Magento. Goldies Online in Eindhoven weet als geen ander waar u webshop aan moet voldoen! Wij denken van te voren samen na over de marketing doelstellingen, zoekmachine optimalisatie en het aanbieden van de goede handel aan de juiste doelgroep.

 iPad-de-kampeerwinkeI

De online marketing strategie wordt ontwikkeld nog voordat wij aan uw webshop beginnen. U krijgt een professioneel ontwerp die uw webshop gebruiksvriendelijk en doelbewust maakt. Kom naar onze 'shop' en laat u verrassen door onze doeltreffende voorbeelden!    

logo goldiesonline

De voordelen van Goldies Online:
✓ Ruime ervaring, prima prijs.
✓ Levering in overleg.
✓ Wij kunnen u prima adviseren.
✓ Wij hebben retailervaring en deskundigheid.
✓ Beeldmateriaal en tekst door de klant aangeleverd.
✓ Professioneel team:
    - Advies / planning
    - Ontwerp
    - implementatie
    - realisatie.

onzevoordelen

Goldies Office levert diensten voor het MKB en particulieren. U kunt bij ons echter niet terecht voor eenvoudig kopieerwerk zoals o.a. vouchers, tickets, gemeente-, rekeningsafschriften, formuliertjes e.d. Dit verstoort helaas ons productieproces en lopende orders. Wij willen u dan ook vooraf adviseren om voor kleinschalig printwerk naar een andere dichtbijzijnde printshop als ‚Koppie Koppie of Copy & Co te gaan. Wellicht kunt u ook terecht bij een AH in de buurt. Om teleurstelling te voorkomen vraagt u anders vooraf even naar de mogelijkheden.


T: 040 293 00 56.

Al onze prijzen zijn exclusief BTW.