Envelop-EindhovenNieuwsbrief-drukwerkMagazine-drukwerkOmslagmap-drukwerk

Nieuw: Nu ook alles op het gebied van belettering.

Naast onze signing producten op de website van Goldies Office, hebben wij nu ook een speciale website met alles op het gebied van signingoplossingen.

Hier kunt u terecht voor een totaaloverzicht van al onze signingoplossingen als posters, stickers, fotoproducten, panelen, reclameborden, reclamedoeken, raambelettering, gevelreclame, binnenreclame, buitenreclame, banieren, vlaggen, lichtreclame autobelettering e.d. Kortom: Voor een uitgebreid signingoverzicht:

GoldiesSigning_visual.jpg

onzevoordelen

Goldies Office levert diensten voor het MKB en particulieren. U kunt bij ons echter niet terecht voor eenvoudig kopieerwerk zoals o.a. vouchers, tickets, gemeente-, rekeningsafschriften, formuliertjes e.d. Dit verstoort helaas ons productieproces en lopende orders. Wij willen u dan ook vooraf adviseren om voor kleinschalig printwerk naar een andere dichtbijzijnde printshop als ‚Koppie Koppie of Copy & Co te gaan. Wellicht kunt u ook terecht bij een AH in de buurt. Om teleurstelling te voorkomen vraagt u anders vooraf even naar de mogelijkheden.


T: 040 293 00 56.

Al onze prijzen zijn exclusief BTW.