Poster-drukwerkMakelaarsbord-XLprintPosterXL-XLprintRollupbanner-XLprint

Laat uw bouwtekening printen door Goldies Office in Eindhoven

Een bouwtekening is een technische tekening van een bouwwerk of constructie. Er bestaan vele soorten bouwtekeningen. Zoals ontwerptekeningen, werktekeningen, detailtekeningen, constructietekeningen en installatietekeningen. Goldies Office in Eindhoven kan uw bouwtekeningen in allerlei formaten laten printen. Van DIN A5 t/m DIN A0. Wij garanderen onze kwaliteit want we weten als geen ander de functie van een bouwtekening!

Wij printen uw bouwtekening digitaal en als het moet binnen 24-uur. Laat voordelig uw bouwtekeningen printen bij Goldies Office in Eindhoven. Kom voor meer informatie snel eens langs bij ons in de shop!

Vraag ook naar onze andere oplossingen.

 

onzevoordelen

Goldies Office levert diensten voor het MKB en particulieren. U kunt bij ons echter niet terecht voor eenvoudig kopieerwerk zoals o.a. vouchers, tickets, gemeente-, rekeningsafschriften, formuliertjes e.d. Dit verstoort helaas ons productieproces en lopende orders. Wij willen u dan ook vooraf adviseren om voor kleinschalig printwerk naar een andere dichtbijzijnde printshop als ‚Koppie Koppie of Copy & Co te gaan. Wellicht kunt u ook terecht bij een AH in de buurt. Om teleurstelling te voorkomen vraagt u anders vooraf even naar de mogelijkheden.


T: 040 293 00 56.

Al onze prijzen zijn exclusief BTW.