Poster-drukwerkBouwtekening-XLprintMakelaarsbord-XLprintRollupbanner-XLprint

Een opvallende beurswand regelt u met Goldies Signing in Eindhoven

Laat uw beurswand realiseren bij Goldies Signing in Eindhoven, de specialiteiten tak voor al uw signingwerk naast Goldies Office. Een mobiele beurswand is een effectief instrument om van je beursdeelname, congres of event een succes te maken.

Een goede beurswand is belangrijk voor de uitstraling en vindbaarheid van uw bedrijf. Kies voor de juiste presentatiewand gemaakt van de beste kwaliteit. U kunt b.v. kiezen voor een beurswand met uw logo of uitpakken met een flinke eyecatcher.
Wenst u meer te weten over onze diensten kom dan snel langs in onze shop of zie anders onze website...

L GOLDIESSIGNING FC

onzevoordelen

Goldies Office levert diensten voor het MKB en particulieren. U kunt bij ons echter niet terecht voor eenvoudig kopieerwerk zoals o.a. vouchers, tickets, gemeente-, rekeningsafschriften, formuliertjes e.d. Dit verstoort helaas ons productieproces en lopende orders. Wij willen u dan ook vooraf adviseren om voor kleinschalig printwerk naar een andere dichtbijzijnde printshop als ‚Koppie Koppie of Copy & Co te gaan. Wellicht kunt u ook terecht bij een AH in de buurt. Om teleurstelling te voorkomen vraagt u anders vooraf even naar de mogelijkheden.


T: 040 293 00 56.

Al onze prijzen zijn exclusief BTW.