Etiketten-EindhovenFlyers-EindhovenFolderzigzag-drukwerkFolders-Eindhoven

Een bezoek aan onze shop maakt veel duidelijk

Goldies Office biedt al ruim 6 jaar een ruim assortiment aan communicatie-oplossingen voor zowel Copy & print, Drukwerk, XL Print, Signing, Ontwerp en Websites. Wij nodigen u dan ook uit om met uw 'communicatie-vraag' eens bij ons langs te komen!

Goldies Office levert diensten voor het MKB en particulieren. U kunt bij ons echter niet terecht voor eenvoudig kopieerwerk onder de € 10,- zoals o.a. vouchers, NS- en vliegtickets, gemeente- en rekeningsafschriften, eenvoudige formuliertjes e.d. Vraag anders vooraf naar de mogelijkheden of loop gewoon eens binnen in onze shop voor voorbeelden en ervaar hoe communicatie voor u kan werken!  

De voordelen van Goldies Office:
✓  Voor al uw communicatie-oplossingen.
✓  Samenwerking met onze collega's van Goldies Reclame en Goldies Online.
✓  Zeer betaalbaar, beste prijs/kwaliteitsgarantie.
✓  Wij kunnen u prima adviseren.

Goldies Office: Ga voor goud.

onzevoordelen

Goldies Office levert diensten voor het MKB en particulieren. U kunt bij ons echter niet terecht voor eenvoudig kopieerwerk zoals o.a. vouchers, tickets, gemeente-, rekeningsafschriften, formuliertjes e.d. Dit verstoort helaas ons productieproces en lopende orders. Wij willen u dan ook vooraf adviseren om voor kleinschalig printwerk naar een andere dichtbijzijnde printshop als ‚Koppie Koppie of Copy & Co te gaan. Wellicht kunt u ook terecht bij een AH in de buurt. Om teleurstelling te voorkomen vraagt u anders vooraf even naar de mogelijkheden.


T: 040 293 00 56.

Al onze prijzen zijn exclusief BTW.