Visitekaartjes-EindhovenBriefpapier-EindhovenEnvelop-EindhovenFlyers-Eindhoven

Betaalbare communicatie-oplossingen voor particulier en bedrijf

Goldies Office in Eindhoven biedt een veelzijdig pallet aan communicatie-oplossingen voor iedereen. Of u nu een particulier bent, ZZP'er, MKB'er of een groot bedrijf. Bij Goldies Office loop je gewoon even binnen, waar u kunt kijken in onze 'showroom' en wij u vrijblijvend adviseren Wij leveren bijna alles op het gebied van Copy & Print, Drukwerk, XL Print, Signing, Ontwerp en Websites.

Goldies Office is uw communicatie specialist.
Gespecialiseerd in diversen comunicatie-oplossingen voor diversen branches zoals Horeca, Onderwijs, Financiële instelling, MKB e.d.

Goldies Office is betrouwbaar.
Kwaliteitsvolle producten, professionaliteit en het strikt naleven van gemaakte afspraken zijn voor ons van groot belang en wij beschouwen ze als basis voor een langdurige samenwerking.

Goldies Office hanteert goede prijzen.
Onze prijzen liggen gunstig in de markt. Uit vergelijking met collega bedrijven, kunnen wij stellen dat we in de combinatie ontwerp en realisatie uiterst betaalbaar zijn. Tel daarbij op onze flexibiliteit, veelzijdigheid en zorg om uw product en u begrijpt waarom.

Goldies Office: Ga voor goud.

onzevoordelen

Goldies Office levert diensten voor het MKB en particulieren. U kunt bij ons echter niet terecht voor eenvoudig kopieerwerk zoals o.a. vouchers, tickets, gemeente-, rekeningsafschriften, formuliertjes e.d. Dit verstoort helaas ons productieproces en lopende orders. Wij willen u dan ook vooraf adviseren om voor kleinschalig printwerk naar een andere dichtbijzijnde printshop als ‚Koppie Koppie of Copy & Co te gaan. Wellicht kunt u ook terecht bij een AH in de buurt. Om teleurstelling te voorkomen vraagt u anders vooraf even naar de mogelijkheden.


T: 040 293 00 56.

Al onze prijzen zijn exclusief BTW.