Briefpapier-drukwerkDeurhangers-drukwerkFolder-drukwerkMagazine-drukwerk

Onze vakmensen staan voor u klaar

Goldies Office is een veelzijdig bedrijf dat beschikt over de juiste vakmensen met kennis van het grafische vak. Daarnaast is er ruime kennis op het gebied van websites & webshops. Tel daarbij op de ruime ervaring op het gebied van Copy & Print, Drukwerk & Signing en u begrijpt de volledige service die wij bieden!

Deskundig:
Gespecialiseerd in het vormgeven, produceren en omzetten van print- en drukconcepten. Vakkennis, professionaliteit en de uitdaging om steeds alles beter te willen maken is de doelstellingen.

Betrouwbaar:
Kwaliteitsvolle producten, professionaliteit en het strikt naleven van gemaakte afspraken zijn voor ons van groot belang en wij beschouwen ze als basis voor een langdurige zakenrelatie.

Goede prijzen:
Onze prijzen liggen gunstig in de markt. Uit vergelijking met collega bedrijven, kunnen wij stellen dat we in de combinatie van ontwerp, realisatie met productie gemiddeld 25% onder hun prijzen liggen. Tel daarbij op onze flexibiliteit en veelzijdigheid als communicatie-oplossers en de mogelijkheid van termijn betaling en u begrijpt waarom... 

Goldies Office: Ga voor goud.

onzevoordelen

Vragen over producten of diensten?
Onze medewerkers zullen al u vragen
zo spoedig mogelijk beantwoorden!

Stuur naar info@goldiesoffice.nl


T: 040 293 00 56  / M: 06 51 75 00 98

Al onze prijzen zijn exclusief BTW.