Visitekaartjes-EindhovenBriefpapier-EindhovenEnvelop-EindhovenFlyers-Eindhoven

Goldies Office Eindhoven heeft alles onder één dak

Goldies Office Eindhoven is een veelzijdig bedrijf dat beschikt over de juiste vakmensen, apparatuur en materialen om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Met waarmogelijk een 24-uurs levering. Kijkt u maar eens bij onze 24-uur service! Kom dus snel langs in onze shop en vraag naar onze communicatie-oplossingen.

Alles onder één dak
Al onze disciplines zoals advies, ontwerp, realisatie, montage, print-, drukwerk en uiteenlopende afwerkingen worden onder één dak geregeld. Hierdoor zijn we voordelig, veelzijdigheid en flexibel. Wij zijn in staat snel te schakelen en kunnen u daardoor optimaal van dienst zijn!

Voor al uw communicatie-oplossingen.
Goldies Office maakt samen met Goldies Reclame en Goldies Online deel uit van Goldies Communication. Het bedrijf voor al uw communicatie-oplossingen.

Goldies Office: Ga voor goud.

onzevoordelen

Goldies Office levert diensten voor het MKB en particulieren. U kunt bij ons echter niet terecht voor eenvoudig kopieerwerk zoals o.a. vouchers, tickets, gemeente-, rekeningsafschriften, formuliertjes e.d. Dit verstoort helaas ons productieproces en lopende orders. Wij willen u dan ook vooraf adviseren om voor kleinschalig printwerk naar een andere dichtbijzijnde printshop als ‚Koppie Koppie of Copy & Co te gaan. Wellicht kunt u ook terecht bij een AH in de buurt. Om teleurstelling te voorkomen vraagt u anders vooraf even naar de mogelijkheden.


T: 040 293 00 56.

Al onze prijzen zijn exclusief BTW.