Visitekaartje-drukwerkBriefpapier-drukwerkEnveloppe-drukwerkRingbandmap-drukwerk

 

Laat uw logo ontwerpen bij Goldies Office in Eindhoven

Uw logo is vaak het eerste wat gezien wordt van uw bedrijf. De eerste indruk is van groot belang voor uw succes als ondernemer. Laat uw logo voor u spreken! Goldies Office in Eindhoven weet als geen ander waar een goed logo ontwerp aan moet voldoen! Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van logo's voor grote en kleine bedrijven. Betaalbaar, snel en professioneel. Kom snel langs bij ons in de shop!  

U wilt uw logo door Goldies Office laten ontwerpen?
Wij hanteren 3 opties voor een logo ontwerp.

1. Budget logo ontwerp
U heeft al goed nagedacht over uw eigen logo en zelfs al wat gedetailleerde schetsen gemaakt. Wij zijn in staat om uw schets om te zetten naar een professioneel logo. Met uw eigen schetsen als uitgangspunt. Een professioneel ontwerp van uw 'Budget logo' regelen wij voor slechts:

Button prijs 195

2. Basic logo ontwerp
Is het idee al helder maar heeft u de vorm nog niet bepaald? Goldies Office in Eindhoven is in staat om met 1 logo ontwerp uw logo te realiseren. U geeft ons de juiste richting en wij voeren het uit! Een professioneel ontwerp van een 'Basic logo' verzorgen wij voor slechts:


Button prijs 265

3. Professional logo ontwerp (TIP)
U wilt iets bijzonders! U zoekt een logo ontwerp met een eigen verhaal! Wij ontwerpen 3 professionele voorstellen van uw logo. In overleg wordt dan een keuze gemaakt en verder uitgewerkt. Wij stoppen pas met ontwerpen tot dat u 100% tevreden bent! Een ontwerp van een 'Professional Logo' voor slechts:

 

 

 


Button prijs 364
 

 

onzevoordelen

U kunt bij ons niet terecht voor eenvoudig kopieerwerk zoals tickets, overheidsformulieren-, contracten, bankafschriften, rekeningen, legitimatie e.d. Dit verstoort ons productieproces. Vraag vooraf even naar de mogelijkheden. T: 040 293 00 56.

Al onze prijzen zijn exclusief BTW.