Briefpapier-drukwerkFolder-drukwerkFolderzigzag-drukwerkHuisstijldrukwerkpakket-drukwerk

Huisstijlkikker: een unieke product

De Huisstijlkikker is een uniek product van Goldies Office in Eindhoven. Een product dat bestaat uit een combinatie van een professioneel huisstijl ontwerp inclusief drukwerk. Ideaal voor met name startende ondernemers, die behoefte hebben aan een betaalbare huisstijl inclusief drukwerk. Snel verzorgd en zeer voordelig.

Waarom een huisstijl ontwerpen?
Laat goldies office in Eindhoven uw huisstijl ontwerpen. Om professionaliteit en herkenbaarheid uit te stralen, kan een bedrijf kiezen voor een samenhangende huisstijl. De items die we onder de huisstijl van een bedrijf verstaan zijn:

Logo, visitekaartje, briefpapier, envelop.

Een huisstijl ontwerp zorgt ervoor dat uw bedrijf eenheid uitstraalt. Daarnaast komt het ook professioneel over om een huisstijl te hebben. Daarmee geeft u aan dat u bewust heeft nagedacht over uw eigen identiteit. Met een passend huisstijl ontwerp kunt u uw visie overbrengen. Goldies Office in Eindhoven is in staat om deze uitdaging met u aan te gaan en naast het ontwerp ook professioneel drukwerk te leveren.

Huisstijlkikker:
Voor het professioneel ontwerpen van uw huisstijl en het
verzorgen van drukwerk betaalt u slechts:                                                                                           

Button prijs 695,-

 

onzevoordelen

Goldies Office levert diensten voor het MKB en particulieren. U kunt bij ons echter niet terecht voor eenvoudig kopieerwerk zoals o.a. vouchers, tickets, gemeente-, rekeningsafschriften, formuliertjes e.d. Dit verstoort helaas ons productieproces en lopende orders. Wij willen u dan ook vooraf adviseren om voor kleinschalig printwerk naar een andere dichtbijzijnde printshop als ‚Koppie Koppie of Copy & Co te gaan. Wellicht kunt u ook terecht bij een AH in de buurt. Om teleurstelling te voorkomen vraagt u anders vooraf even naar de mogelijkheden.


T: 040 293 00 56.

Al onze prijzen zijn exclusief BTW.