Brochure-EindhovenPoster-EindhovenBoek-drukwerkCanvasdoek-Eindhoven

Kwaliteit & service nemen wij erg serieus bij
Goldies Office in Eindhoven

Iedereen kent het gezegde: Waar mensen werken worden fouten gemaakt. Ook bij ons kan dat wel eens voorkomen. Maar als dat gebeurt, willen wij dat zo snel en correct mogelijk herstellen. Heeft u opmerkingen over de kwaliteit of service van Goldies Office? Dan vernemen wij dat graag!

Alleen wanneer wij op de hoogte zijn van opmerkingen of klachten kunnen wij het herstellen. Zodra wij de informatie helder hebben nemen wij direct contact met u op om samen tot een gepaste oplossing te komen. U mag van ons binnen 1 werkdag een voorstel voor de oplossing verwachten. De oplossing zal in overleg en naar tevredenheid worden uitgevoerd. Niet voor niets worden wij met een gemiddelde van 8,8 beoordeeld bij Kiyoh.

Goldies Office: Ga voor goud.

onzevoordelen

Goldies Office levert diensten voor het MKB en particulieren. U kunt bij ons echter niet terecht voor eenvoudig kopieerwerk zoals o.a. vouchers, tickets, gemeente-, rekeningsafschriften, formuliertjes e.d. Dit verstoort helaas ons productieproces en lopende orders. Wij willen u dan ook vooraf adviseren om voor kleinschalig printwerk naar een andere dichtbijzijnde printshop als ‚Koppie Koppie of Copy & Co te gaan. Wellicht kunt u ook terecht bij een AH in de buurt. Om teleurstelling te voorkomen vraagt u anders vooraf even naar de mogelijkheden.


T: 040 293 00 56.

Al onze prijzen zijn exclusief BTW.