Visitekaartje-drukwerkFolder-drukwerkMagazine-drukwerkRingbandmap-drukwerk

Uw eigen boek laat u drukken bij Goldies Office in Eindhoven

Goldies Office in Eindhoven is uw partner voor grote oplages drukwerk. Is de inhoud van uw boekwerk klaar dan kunt u overgaan naar het drukken van uw boek. Boeken zijn er in vele soorten en maten. Bij een boek moet u denken aan een uitgave van productcatalogus, verhaal of fotoboek.

Een boek is creatief en veelzijdig van opzet, dus ook voor het ontwerp kunt u ons inschakelen. Wij van Goldies Office in Eindhoven weten als geen ander hoe wij u boekwerk het beste kunnen verzorgen! U zult zelf ervaren dat we ook nog eens voordelig zijn! Wij beschikken over een ruime papierkeuze en portfolio bij ons in de shop, dus aarzel niet en loop snel eens binnen!

 

onzevoordelen

Goldies Office levert diensten voor het MKB en particulieren. U kunt bij ons echter niet terecht voor eenvoudig kopieerwerk zoals o.a. vouchers, tickets, gemeente-, rekeningsafschriften, formuliertjes e.d. Dit verstoort helaas ons productieproces en lopende orders. Wij willen u dan ook vooraf adviseren om voor kleinschalig printwerk naar een andere dichtbijzijnde printshop als ‚Koppie Koppie of Copy & Co te gaan. Wellicht kunt u ook terecht bij een AH in de buurt. Om teleurstelling te voorkomen vraagt u anders vooraf even naar de mogelijkheden.


T: 040 293 00 56.

Al onze prijzen zijn exclusief BTW.