Etiketten-EindhovenFlyers-EindhovenFolderzigzag-drukwerkFolders-Eindhoven

Wij scannen in alle formaten

Uw archief digitaliseren? Uw schetsontwerp digitaal maken?
Goldies Office in Eindhoven scant uw originelen in zwart/wit of in kleur in alle formaten. Van klein tot A0 (91 centimeter breedte). Scans worden in ieder gewenst bestandsformaat opgeslagen. En al het materiaal wat wij scannen zullen we zorgvuldig verwijderen! Heeft u geen bestanden meer van het boek dat u wilt herdrukken? Dan kunt u ons gewoon vragen of wij het voor u scannen!

Goldies Office in Eindhoven kan van uw originele boek een digitaal document maken en het boek weer produceren, eventueel per stuk. Goldies Office beschikt over kleinformaat zwart/wit en kleur scanapparatuur en tevens over grootformaat zwart/wit en kleur scanapparatuur. Scannen bij Goldies Office in Eindhoven is goed geregeld!

De medewerkers van Goldies Office in Eindhoven staan dagelijks voor u klaar om uw scanwerk te realiseren.
Hieronder een aantal uitgewerkte prijzen.

Standaard scanwerk bouwtekening. Prijzen zijn exclusief btw.

1-25 26-50 51-100 Levertijd

€ 0,99

€ 0,69 € 0,55 24 uur / i.o.

€ 1,49

€ 1,29 € 0,95 24 uur / i.o.

€ 10,49

€ 7,49 - 24 uur / i.o.

€ 12,99

€ 10,99 - 24 uur / i.o.

€ 16,49

€ 13,49 - 24 uur / i.o.

Vraag ook naar onze andere oplossingen.

 

onzevoordelen

Goldies Office levert diensten voor het MKB en particulieren. U kunt bij ons echter niet terecht voor eenvoudig kopieerwerk zoals o.a. vouchers, tickets, gemeente-, rekeningsafschriften, formuliertjes e.d. Dit verstoort helaas ons productieproces en lopende orders. Wij willen u dan ook vooraf adviseren om voor kleinschalig printwerk naar een andere dichtbijzijnde printshop als ‚Koppie Koppie of Copy & Co te gaan. Wellicht kunt u ook terecht bij een AH in de buurt. Om teleurstelling te voorkomen vraagt u anders vooraf even naar de mogelijkheden.


T: 040 293 00 56.

Al onze prijzen zijn exclusief BTW.