Visitekaartjes-EindhovenBriefpapier-EindhovenEnvelop-EindhovenFlyers-Eindhoven

Coronavirus / Contactgegevens

We kunnen er niet omheen: het Coronavirus. Wij houden de ontwikkelingen goed in de gaten. Wij volgen de officiële richtlijnen van de Overheid en/of RIVM en proberen hier zo duidelijk mogelijk over te communiceren. Wij werken dan ook met aangepaste openingstijden en houden de communicatielijnen met de klant waarnodig open zodat wijzigingen welke van belang zijn direct onder uw aandacht zullen komen.

Voorshands kunnen we niet meer doen dat dit en we beschouwen onze werkplekken vooralsnog niet als een omgeving met direct gevaar voor besmetting. Onze medewerkers hebben dan ook hetvolgende advies: Mijd in zowel je werk- als thuisomgeving zoveel als mogelijk fysiek contact, was/desinfecteer je handen regelmatig en hou afstand tot alle mogelijke bronnen van besmetting. Je kunt immers niet voorzichtig genoeg zijn. We wensen u en onze medewerkers alle gezondheid toe en hopen oprecht dat het virus de bevolking niet verder zal treffen. We houden contact en blijven alert.

Zijn er vragen of opmerkingen dan hoor ik het natuurlijk graag.

Veel van onze producten ziet u op de website. Wenst u maatwerk of heeft
u een specifieke vraag dan kunt u een offerte opvragen. Maar even langskomen kan natuurlijk ook bij Goldies Office. De copyshop, printshop en drukwerkshop van Eindhoven e.o.

Goldies Office: Ga voor goud!

Goldies Office.
Tivolilaan 27A, 5645 GD, Eindhoven.
T. 040 - 293 00 56 / M. 06 - 5175 00 98

Onze openingstijden:
Ma. t/m vr. 10.00 - 17.00 uur!


www.goldiesoffice.nl
info@goldiesoffice.nl

fb icon 325x325

Algemene vragen:
Deze kunt u per email plaatsen:
info@goldiesoffice.nl
Wij reageren zo spoedig mogelijk!

Algemene gegevens:
KVK: 17165274
Rabobank: IBAN: NL 18 RABO 0166300896

Route:

onzevoordelen

U kunt bij ons niet terecht voor eenvoudig kopieerwerk zoals tickets, overheidsformulieren-, contracten, bankafschriften, rekeningen, legitimatie e.d. Dit verstoort ons productieproces. Vraag vooraf even naar de mogelijkheden. T: 040 293 00 56.

Al onze prijzen zijn exclusief BTW.