Briefpapier-drukwerkDeurhangers-drukwerkFolder-drukwerkMagazine-drukwerk

Goldies Office zoekt een 'allround grafisch medewerker - shopmanager' / 32-36 uur

Goldies Office groeit! Wij zijn dan ook op zoek naar een 'allround grafisch medewerker tevens shopmanager', die in deze job een verdere uitdaging ziet op zijn loopbaan. Je moet dan wel van vele markten thuis zijn. Grafisch onderlegt, teambuilder, geen 9 tot 5 mentaliteit, service gericht en een goede klantenbehandelaar. Kortom: kom je in je huidige baan niet verder dan ligt hier een uitdaging voor iemand die verder wil in dit mooie vak.

Goldies Office is 'de 'one-stop communicatieshop', van Eindhoven e.o. Recentelijk geheel verbouwd met een professionele uitstraling. Wij leveren communicatie-oplossingen op het terrein van print/drukwerk - belettering/signing - website/SEO - concept/reclame en nemen dan ook als fullservice communicatiebedrijf een bijzondere plaats in. Daarnaast werken we veel samen met onze 'dochter-onderneming' Goldies Reclame. Voor deze vacature vragen we dan ook brede kennis op de diversen grafische terreinen en minimaal 5 tot 6 jaar werkervaring in deze branch. Je werkt daarnaast samen met een team van enthousiaste vakgenoten die met o.a. haar social media kennis Goldies Office professioneel uitdragen op het internet. 

Voor deze functie vragen wij:
- allround grafische duizenpoot; 
- klantvriendelijke en servicegerichte instelling; 
- minimale werkervaring van 5-6 jaar
- 32-36 urige werkweek, waarbij 2 maal per maand op de zaterdag;
- leeftijd 27-31jr (M/V).

Wij bieden:
• Een uitdagende baan met grootse verantwoordelijkheid in een jong en snelgroeiend bedrijf,
• Prima groeikansen met op termijn een auto van de zaak,
• Prima arbeidsvoorwaarden, contractovereenstemming met formele loonstrook.

Kortom: Wil je deel uitmaken van deze groei en jezelf verder ontplooien dan zie ik een cv met sollicitatiebrief per mail tegemoet.
Ben jij de persoon waar Goldies Office naar op zoek is? fons@goldies.nl t.a.v dhr. F. Coonen.

Goldies Office: Ga voor goud

onzevoordelen

U kunt bij ons niet terecht voor eenvoudig kopieerwerk zoals tickets, overheidsformulieren-, contracten, bankafschriften, rekeningen, legitimatie e.d. Dit verstoort ons productieproces. Vraag vooraf even naar de mogelijkheden. T: 040 293 00 56.

Al onze prijzen zijn exclusief BTW.